neděle 1. června 2014

FRIDA! - komorní setkání tvořivých osob



...v termínu 15. - 17. srpna 2014, Liberec, Hostel pod Ještědem

 Pro milovníky scrapbookingu i výtvarných činností…pro ty, co si chtějí čuchnout ke špinavé práci i korálkům...letošní setkání se ponese v duchu Fridy Kahlo, doufám, že si to užijete a naplníme Fridina slova: „Maluji, protože to potřebuji, a maluji, cokoliv mě napadne, bez jakýchkoliv dalších úvah.“ 


Autoportrét, 1940


Vytvoříme si  obrázek na canvas (MIXED MEDIA) a scrapbookový šperk.
Napnuté plátno, papíry, štětce, šeps a akrylové barvy budou k dispozici, bylo by ale dobré, pokud máte a budete chtít použít, vzít si oblíbené šablony (šablonu), stěrku či špachtličku, barvu(y) ve spreji, razítkovací inkoust a případně razítko(a), bez kterých se neobejdete (hodí se rostlinné motivy, květy, ptáčci, ale i třeba něco extravagantního). Jinak nůžky, lepidlo, podložka, případně horkovzdušná pistole…však víte J. A ke korálkování by byly vhodné mít kleštičky (štípací, ketlovací, ploché…nějaké k dispozici budou, ale vaše je vaše), pokud chcete mít šperk osobitý, vezměte si i nějaké své komponenty či korálky, potřebný materiál ale také dostanete.
Kdo nikdy nekorálkoval a nic nemá, ničeho se neleká, všechno je jednou poprvé a vystačí s tím, co bude k dispozici.

Cena za ubytování, stravu a tvoření je 1900,-Kč, bez jídla 1400,-Kč.
Platba na účet 266995113/0800 do 15.7.2014

Počet účastníků je omezen na zhruba 20, některé z vás se předběžně hlásily, počítám s vámi…

Doufejme, že vyjde počasí, v pátek večer by bylo grilování, sjíždět se můžete po 15 hodině. V sobotu po snídani se budeme věnovat obrázku, po dokončení si připravíme motiv pro šperk a bude následovat kompletace…celkově je práce náročnější, je možné, že budeme pokračovat i v neděli dopoledne. V záloze bude další projekt
Prosím o nahlášení, budete-li chtít i oběd, abych podle toho objednala.
Budete-li mít s sebou rodinu, doprovod, mohou se zabavit v ZOO, botanické zahradě, IQparku, vyjet na Ještěd…cenu pobytu bych pro ně upravila.
.
K dispozici radou a pomocí vám budu já, Olga Helge a Pampelína (Lena-Art) moc se těším, že si to společně užijeme v tvořivé náladě.
 K dispozici.budou i obchůdky Lenky a Marušky.
Potřebujete-li jakoukoliv další informaci, pošlete zprávu na olga.hlavkova@arkady.cz

1 komentář:

  1. Anonymní02.06.14 0:09

    Olinko, omlouvám se, ale nakonec nepojedu. hlásila mě Janča Dvořáková. Užijte si to! :) Kachninka

    OdpovědětVymazat